Ποδόσφαιρο

25 Φεβρουαρίου 2014 13:57

Θρυλικό «ραντεβού» με την ιστορία!

Ο πρωταθλητής Ελλάδος μάχεται αυτήν την ώρα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη... 0-0 το σκορ...

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο πρωταθλητής Ελλάδος δίνει μάχη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «αρμάδα» του Μίτσελ, που φέτος έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ, αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη «πρόκληση» των τελευταίων 15 ετών. Να «ρίξει στο καναβάτσο» τους πρωταθλητές Αγγλίας και να βρεθεί στην προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1999. 

Οι «μπέμπηδες» του Ντέιβιντ Μόγες δεν θυμίζουν σε τίποτα τους «κόκκινους διάβολους» του Sir Alex. Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά ο Μίτσελ και οι παίκτες του. Ο Μαδριλένος τεχνικός προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τον Ρομπέρτο στο τέρμα και τους  Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας να συνθέτουν την γραμμή της οπισθοφυλακής. Ο Μανιάτης με τον Εντιγκά θα αποτελέσουν το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα τοποθετηθούν ο Κάμπελ με τον Πέρεζ. Ο Μάικλ Ολαϊτάν θα βρίσκεται στην κορυφή, με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Μασάδο, Βαλντέζ, Φουστέρ, Σάμαρης και Βέργος. 

Με σχήμα 4-2-3-1 παρατάσσεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντε Χέα και στην άμυνα οι Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρτιναντ και Εβρά. Ως αμυντικοί μέσοι θα παίξουν οι Φλέτσερ και Κάρικ. Ο Βαλέντσια με τον Καγκάβα (ή Γιανουζάι) θα τοποθετηθούν στα πλάγια, με τον Ρούνεϊ να παίρνει θέση πίσω από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Την αποστολή των «μπέμπηδων» συμπληρώνουν οι Λίντεργκααρντ, Ράφαελ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Κλέβερλι, Φελαϊνί, Γουέλμπεκ και Ερνάντεζ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)