Ποδόσφαιρο

06 Φεβρουαρίου 2014 17:18

«Στην ελίτ ο Ολυμπιακός»

Διψασμένοι για τίτλους και χαρούμενοι για την συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσαν κατά την παρουσίαση τους τα 4 μετεγγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού.

-



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, καλωσόρισε τους Βαλντέζ, Πέρεζ, Μαρκάνο και Πελέ και τόνισε πως με τέτοιες προσθήκες οι πρωταθλητές Ελλάδος «γιγαντώνονται».

«Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε και να καλωσορίσουμε τους τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρεί την αξιοπιστία και την ισχύ του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε χωρίς υπερβολές, χωρίς σπατάλες, το να ξοδεύεις περισσότερα απ'όσα παράγεις δεν είναι αυτό που θέλουμε. Η προσπάθεια μας έχει πλέον ορατά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον ένα υπολογίσιμο μέγεθος στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο κ. Βρέντζος.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μετεγγραφή του Ρομπέρτο: «Αποκτήσαμε τέσσερις πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τον Βαλντέζ, τον Πέρεζ, τον Μαρκάνο και τον Πελέ. Γνωρίζουμε τον Μαρκάνο από την εποχή του Βαλβέρδε και πανηγυρίσαμε μαζί του ένα νταμπλ, κάτι που ελπίζω να γίνει και φέτος με τους νεοαποκτηθέντες, οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν τι εστί Ολυμπιακός. Ήδη το ζούνε, θα το ζήσουν έντονα και στη συνέχεια και να κατακτήσουν κι εκείνοι όποιους τίτλους υπάρχουν στην Ελλάδα. Θέλω να αναφερθώ και στη μετεγγραφή του Ρομπέρτο που τη θεωρώ υπ’ αριθμόν ένα για την ομάδα μας».

Παλιός γνώριμος στον Πειραιά ο Ιβάν Μαρκάνο εξήγησε πως επέστρεψε για να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι: «Μπορεί να έχω έρθει εδώ για έξι μήνες, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνω για πολύ καιρό ακόμα».

Ο Νέλσον Βαλντέζ χαρακτήρισε «όνειρο ζωής» τη συμμετοχή με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός ήταν η ευκαιρία να παίξω ξανά στο Champions League. Αυτό είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Έχω πάρα πολλές προσδοκίες για τα 2 παιχνίδια αυτά. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι στην Μάντσεστερ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ερνάν Πέρεζ, ο οποίος έχει γενέθλια στις 25 Φεβρουαρίου, στο πρώτο συναπάντημα των πρωταθλητών Ελλάδας και Αγγλίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη: «Έχω αγωνιστεί με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League όμως τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά τότε. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα του αγώνα με την Μάντσεστερ και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να αγωνιστώ και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Δεν δυσκολεύτηκα να αφήσω την Ισπανία γιατί γνωρίζω πολύ καλά τον Ολυμπιακό».

Ευτυχισμένος για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του δήλωσε και ο Πελέ: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι πολύ ευτυχισμένος για τη μεταγραφή μου».



Πριν ξεκινήσει η παρουσίαση των τεσσάρων νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, αποκάλυψε την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη για βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)