Ποδόσφαιρο

01 Φεβρουαρίου 2014 23:10

Με Βαλντέζ απέναντι στον Παναιτωλικό

Έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ο Νέλσον Βαλντέζ.

-



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Παραγουανός επιθετικός, συμπεριλήφθηκε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, θα αποφασίσει ο Μίτσελ, αν τον χρησιμοποιήσει.

Εκτός αποστολής έμειναν, ο Νταβίδ Φουστέρ, ο Δημήτρης Σιόβας και ο Πέρεζ, που αποκτήθηκε την Παρασκευή από τους Πειραιώτες.

Οι πρωταθλητές θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και παράλληλα να πάρουν εκδίκηση από την ομάδα του Αγρινίου, η οποία στον Α' γύρο, τους «έκοψε» βαθμούς, αφού το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους: Ρομπέρτο, Χολέβας, Παπαδόπουλο, Μανωλά, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Σάμαρη, Μανιάτη, Σαλίνο, Σαβιόλα και Ολαϊτάν, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής είναι οι: Μέγερι, Μαρκάνο, Ιμπαγάσα, Μπονγκ, Μασάντο, Εντινγκά, Στσέποβιτς και Βαλντέζ.

Σε μεγάλο τουρνουά το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι»

Στο μεταξύ, οι Πειραιώτες, θα πάρουν μέρος το καλοκαίρι, σε ένα πολύ μεγάλο τουρνουά, το 2014 International Champions Cup, που θα διεξαχθεί σε διάφορα γήπεδα της Αμερικής και στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)