Ποδόσφαιρο

31 Ιανουαρίου 2014 11:21

Επέλεξε Φούλαμ ο Μήτρογλου

Η «σφήνα» της Γουέστ Χαμ δεν χάλασε τελικά τη μετεγγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, τα «σφυριά» προσπάθησαν την ύστατη στιγμή να «κλέψουν» τον Έλληνα επιθετικό από τους συμπολίτες τους, όμως ο «πιστολέρο» επέλεξε να… πυροβολεί στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Ο 26χρονος άσος θα περάσει το μεσημέρι από τα γραφεία του συλλόγου και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη μέχρι το 2018.

Σειρά παίρνει ο Πέρεζ

Οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ερνάν Πέρεζ στον Ολυμπιακό. Αυτό που δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί είναι αν θα αποκτηθεί με κανονική μετεγγραφή ή με δανεισμό με οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, η Βιγιαρεάλ αξιώνει 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 25χρονου Παραγουανού, το συμβόλαιο του οποίου με την ισπανική ομάδα δεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά το 2015.

Αργεί το ντεμπούτο του Βαλντέζ

Το ντεμπούτο του Νέλσον Βαλντέζ με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα καθυστερήσει λίγες ημέρες. Το «λιοντάρι» όπως είναι το προσωνύμιο του Παραγουανού «κουβαλάει» τιμωρία δύο αγωνιστικών, καθώς είχε αποβληθεί στο τελευταίο ματς με την Αλ Τζαζίρα. Ο Βαλντέζ δεν θα είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Πανιώνιο και έτσι αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά τα «ερυθρόλευκα» στο ματς με την Βέροια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)