Ποδόσφαιρο

30 Ιανουαρίου 2014 09:00

Βαλντέζ: «Ήρθα για να μείνω»

Ο Νέλσον Βαλντέζ πάτησε επί ελληνικού εδάφους τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και δήλωσε αποφασισμένος να πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο διεθνής Παραγουανός θα περάσει το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με σπουδαία παράδοση σε τίτλους και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τραβήξει το ενδιαφέρον μίας τέτοιας ομάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαλντέζ στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος».

«Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να έρθω πλέον εδώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ελπίζω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παραμείνω εδώ», κατέληξε ο 31χρονος ο οποίος θα αποκτηθεί για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Τζαζίρα με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Στην Ελλάδα και ο Πέρεζ

Μετά τον Νέλσον Βαλντέζ και ο Ερνάν Πέρεζ ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Παραγουανός μεσοεπιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές. Ο ισπανικός Τύπος υποστηρίζει πως η μετεγγραφή του 25χρονου θα κοστίσει στους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκα περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ολοκληρώνεται το «χρυσό» deal

Την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η ακριβότερη μετεγγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Κώστας Μήτρογλου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Φούλαμ, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμείο του το ποσό ρεκόρ των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν μετά το ματς με τον Ατρόμητο πως «δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δύσκολα θα χαλάσει η μετεγγραφή».

Ανακοινώθηκε ο Τζεμπούρ

Μετά τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην αγγλική ομάδα. Ο «τρομοκράτης» υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τη Νότιγχαμ και οι πειραιώτες θα εισπράξουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

«Βράζουν» με τη διαιτησία

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «βράζουν» με τη διαιτησία την τελευταία εβδομάδα με αποκορύφωμα το γκολ του Σαβιόλα που δεν μέτρησε στο ματς με τον Ατρόμητο. Είχαν προηγηθεί το οφσάιντ του Ολαϊτάν και η αποβολή του Χολέμπας στο ματς με την Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν σοβαρές καταγγελίες για οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του ποδοσφαίρου, «το οποίο πιάνει τόπο όπως φαίνεται, με τις απειλές σε βάρος στελεχών της ΕΠΟ και της ΚΕΔ ή τους ξυλοδαρμούς παραγόντων τους, με τον επηρεασμό από τηλεοπτικές εκπομπές κλπ. Μόνο που εμείς δεν είμαστε χτεσινοί και δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι».

Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών. «Δεν τρέχει τίποτα με την ισοπαλία, θα πάμε στο Περιστέρι να κερδίσουμε και να προκριθούμε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του προέδρου των νταμπλούχων Ελλάδος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)