Ποδόσφαιρο

06 Δεκεμβρίου 2013 06:42

Άγνοια Μανωλά για Νιούκαστλ

Ο Βρετανικός Τύπος ασχολείται καθημερινά με τον Κώστα Μανωλά και το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού.

-



Του Βασίλη Χατζηδάκη 

Η αγγλική ιστοσελίδα «tyneandwear.sky.com» ζήτησε ένα σχόλιο από τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος δήλωσε πλήρη άγνοια για το ενδιαφέρον των «ανθρακωρύχων».

«Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με το θέμα, μόνο ό,τι διαβάζω στις εφημερίδες. Ανήκω στον Ολυμπιακό. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβολαίου με τον σύλλογο, οπότε είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αν θέλει να συμβεί το οτιδήποτε με την Νιούκαστλ. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο», φέρεται να έχει δηλώσει ο Μανωλάς.

Την άποψή του επί του θέματος κατέθεσε και ο Πιέρ Ισά: «Είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα ο Κώστας και ενώ προετοιμάζεται για το Μουντιάλ. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για παίκτες μας όμως αυτήν την στιγμή δεν έχουμε κάτι να πούμε. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και προσδοκίες για τον σύλλογό μας. Θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους καλούς παίκτες μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι χαρούμενοι σε εμάς. Όλα αυτά είναι απλά φήμες και εκτιμήσεις». 

Μονακό για Μήτρογλου 

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο αποτελεί τον διακαή πόθο του Μουρίνιο για την γραμμή «κρούσης» της Τσέλσι και η Μονακό τσεκάρει περιπτώσεις επιθετικών σε περίπτωση που ο Κολομβιανός αφήσει το καλοκαίρι το Πριγκιπάτο για να γίνει κάτοικος Λονδίνου. Σύμφωνα με τον γαλλικό τύπο, οι Μονεγάσκοι έχουν σε περίοπτη θέση στη μετεγγραφική τους λίστα το όνομα του Κώστα Μήτρογλου. Άνθρωπος της γαλλικής ομάδας έχει παρακολουθήσει τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκα τόσο σε αγώνες του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λίγκ όσο και της εθνικής στα μπαράζ του παγκοσμίου κυπέλλου.

Μίτσελ: «Ξέρω τον αντικαταστάτη του Μήτρογλου»

Ο Μίτσελ αποκάλυψε πως έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Μήτρογλου στον «τελικό» με την Άντερλεχτ, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.  «Αυτός που πρέπει να το ξέρει, ήδη το ξέρει. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι πρώτα το γνωρίζω εγώ και δεύτερος ο ποδοσφαιριστής. Και δε χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος ή δημοσιογράφος, ή προπονητής για να ξέρεις ποιος θα πάρει τη θέση του Μήτρογλου», τόνισε ο Ισπανός στη «Nova».

Ο προπονητής των πρωταθλητών χαρακτήρισε τεράστια πρόκληση για τον ίδιο το ματς με τους Βέλγους και δήλωσε πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον περσινό:

«Φυσικά και είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην καριέρα μου ως προπονητής. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλω οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Από την αρχή της χρονιάς είχα πει ότι μία τεράστια πρόκληση για τον Ολυμπιακό και για εμένα ως προπονητή του Ολυμπιακού, θα ήταν η καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι σαν τίτλος. Δεν είναι, όμως ένας τίτλος για εμένα και την ομάδα μας. Όμως είναι μία απόδειξη του πόσο καλύτερος είναι ο Ολυμπιακός φέτος. Και είμαστε υπερήφανοι που είναι τόσο καλύτερος ο Ολυμπιακός φέτος. Έχει φανεί αυτό».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)