Κοινωνία

Χθες 23:31

Ανατολική Αττική: 20 νέα λεωφορεία από τον ΟΑΣΑ (εικόνες)

Ποιες περιοχές θα εξυπηρετούν τα 20 νέα οχήματα τα οποία προστέθηκαν στον στόλο του οργανισμού. Ποιες βελτιώσεις αναμένονται, στις υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Ανατολική Αττική: 20 νέα λεωφορεία από τον ΟΑΣΑ (εικόνες)
-

Με 20 νέα λεωφορεία «εξοπλίζεται» η Ανατολική Αττική, αυξάνοντας το στόλο των οχημάτων που εξυπηρετούν την περιοχή σε 50.

Τα νέα λεωφορεία, εξοπλισμένα με συστήματα σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον, φιλοδοξούν να αναβαθμίσουν σημαντικά τις συνθήκες των μετακινήσεων στα δύσκολα δρομολόγια της Ανατολικής Αττικής.

Με την δρομολόγηση των νέων λεωφορείων, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, αναμένεται να απολαμβάνουν συχνότερα δρομολόγια, μεγαλύτερη αξιοπιστία και καλύτερες υπηρεσίες στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Ανατολική Αττική - Λεωφορεία

Με αφορμή τη δρομολόγηση των νέων λεωφορείων, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 12.09 το αμαξοστάσιο Κορωπίου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιώργος Σπηλιόπουλος.

«Οι πολίτες έχουν ήδη εκφράσει θετικά σχόλια για τη νέα εικόνα της Δημόσιας Συγκοινωνίας στην Ανατολική Αττική και αυτό μας δίνει την απαραίτητη ώθηση, ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συνετά, συλλογικά και μεθοδικά για την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών και την αναβάθμιση της Δημόσιας Συγκοινωνίας στην Ανατολική και Δυτική Αττική» δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Υδροστρόβιλος στον Πατραϊκό Κόλπο (βίντεο)

Κακοποίηση ζώων - Καλαμάτα: Εγκατέλειψαν άρρωστο γαϊδουράκι 30 ετών! (εικόνες)

Το νερό, η τιμή και το αδιέξοδο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)