Κοινωνία

11 Σεπτεμβρίου 2024 21:49

Βριλήσσια: Ανήλικος λήστεψε γυναίκα μέσα σε αστικό λεωφορείο

Τρομοκρατημένη η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση. Ο ανήλικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων

Βριλήσσια: Ανήλικος λήστεψε γυναίκα μέσα σε αστικό λεωφορείο
-

Ένας ανήλικος, 16χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στα Βριλήσσια, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρωινές ώρες της Τρίτης, μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, ο 16χρονος προσέγγισε γυναίκα εντός αστικού λεωφορείου στην περιοχή των Βριλησσίων και αφαίρεσε με βίαιο τράβηγμα αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για τη ληστεία, αναζήτησαν τους δράστες, εντόπισαν τον 16χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων.

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του για την αναζήτηση οικείων προσώπων, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ασυνόδευτο ανήλικο, ο οποίος διαμένει σε δομή φιλοξενίας, γι’ αυτό και ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι για την εποπτεία του.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα αλυσίδα, η οποία αποδόθηκε στην παθούσα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών. Η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Μάνα κατήγγειλε τον γιο της για να τον “σώσει”

Μεταναστευτικό - Μητσοτάκης από τη Βιέννη: Δεν θα επωμιστούμε δυσανάλογα μεγάλο βάρος (εικόνες)

Βιετνάμ: Εκατοντάδες νεκροί από τον τυφώνα Γιάγκι (εικόνες)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)