Κοινωνία

Χθες 11:20

Παράσυρση - Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στον οδηγό που “είχε πιεί ένα τσίπουρο”

Κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί παραμένει ο οδηγός. Τι δηλώνει η μητέρα του. Μάχη για να κρατηθούν στην ζωή δίνουν η έγκυος και ο άνδρας της που χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο.

Παράσυρση - Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στον οδηγό που “είχε πιεί ένα τσίπουρο”
-

Στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί ο 46χρονος που χτες το πρωί παρέσυρε με το αυτοκίνητο του ένα ζευγάρι (37χρονο άντρα και την 34χρονη γυναίκα του που είναι έγκυος στον 5ο μήνα) καθώς και το 2 ετών παιδί τους στη διασυνδετήριο οδό Περαίας – Θεσσαλονίκης.

Ο Εισαγγελέας του απήγγειλε την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης από άτομο που δεν είναι σε θέση να οδηγήσει λόγω αλκοόλ με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων και την πλημμελληματικού χαρακτήρα της σωματικής βλάβης κατά τα συρροή.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από την πλαϊνή είσοδο των δικαστηρίων, ενώ λίγο νωρίτερα έφτασε και η μητέρα του που δήλωσε ότι δεν έχει δει ακόμα το παιδί της προσθέτοντας ότι “θα ζητήσουμε υλικό από κάμερες για να δούμε πως έγινε το τροχαίο“.

Θεσσαλονίκη - τροχαίο - παράσυρση

Το ζευγάρι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου με τον άνδρα να είναι σε κρίσιμη κατάσταση και την σύζυγό του σε σταθερή, ενώ το παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική.

“Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο” φέρεται να είπε ο 46χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Ο οδηγός πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα και μέχρι τότε είναι προσωρινά κρατούμενος.


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Μηχανή παρέσυρε μαθητές που πήγαιναν στο σχολείο

Τζον Μπον Τζόβι: Απέτρεψε αυτοκτονία την ώρα γυρίσματος βίντεο κλιπ (βίντεο)

Ιός του Δυτικού Νείλου: Οκτώ θάνατοι και δεκάδες κρούσματα την περασμένη εβδομάδα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)