Κοινωνία

30 Αυγούστου 2024 22:11

Άγιος Δημήτριος: Χειροπέδες σε δυο Τούρκους για κατοχή όπλων

Εκτός από τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους σε έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν, οι Αρχές βρήκαν επιπλέον όπλα σε έρευνες στα σπίτια τους.

Άγιος Δημήτριος: Χειροπέδες σε δυο Τούρκους για κατοχή όπλων
-

Δύο Τούρκοι, ηλικίας 43 και 45 ετών, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίου Δημητρίου, που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, σταμάτησαν για έλεγχο ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 43χρονου δύο πιστόλια, με γεμιστήρες, που έφεραν 13 και 17 φυσίγγια αντίστοιχα, καθώς και γεμιστήρα με 14 φυσίγγια. Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς, συνολικού μήκους 21,5 εκατοστών, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.435 ευρώ.

Αμέσως μετά οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, ενώ από έρευνες που ακολούθησαν σε σπίτια βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια με 3 γεμιστήρες, καθώς και 37 φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ, τέλος, σημειώνεται ότι ο 43χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.

Ειδήσεις σήμερα

Γάζα: Ο ΟΗΕ διένειμε 1,2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας

Θεσσαλονική: Προφυλακίστηκε ο 75χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)