Celebrity

Χθες 22:00

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, Λήδα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, Λήδα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα

-

Μια εκπληκτική εμφάνιση έκανε η Λήδα Μανθοπούλου στον τελικό των 100 μέτρων της κατηγορίας Τ38 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, που είναι κόρη του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023, κόλλησε στην εκκίνηση, ωστόσο μετά τα 60 μέτρα ανέπτυξε ταχύτητα και ολοκλήρωσε σε 12.49’ κάνοντας για 2η φορά ατομικό ρεκόρ.

Διαβάστε επίσης! Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η κόρη του Αίαντα Μανθοπούλου, Λήδα προκρίθηκε στον τελικό των 100μ - "Ηρθα για το χρυσό μετάλλιο"

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κολομβιανή Κάρεν Τατιάνα Παλομεκέ Μορένο που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με 12.26, ενώ το χάλκινο η επίσης Κολομβιανή Ντάριαν Χιμένεθ Σάντσεθ με 12.53.

Θυμίζουμε πως η 19χρονη Λήδα Μανθοπούλου πριν από ένα-ενάμιση χρόνο διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Υπήρχαν πολλοί πόνοι, άλλαξε πολύ η καθημερινότητά μου. Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Είναι κάτι που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω», είχε δηλώσει η αθλήτρια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)