Fashion

Χθες 21:35

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισε τα βλέμματα - Η ultra chic εμφάνιση

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισε τα βλέμματα - Η ultra chic εμφάνιση

-

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, το οποίο ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στην ιταλική πόλη για το φεστιβάλ είναι και η Βίκυ Καγιά, όπως έκανε γνωστό με κάποιες αναρτήσεις της στα social media. Μάλιστα, το μοντέλο και παρουσιάστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς έκανε μια άκρως εντυπωσιακή και σικ εμφάνιση.

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά

Διαβάστε επίσης! Φεστιβάλ Βενετίας: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νικόλ Κίντμαν στο κόκκινο χαλί

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα, την οποία συνδύασε με ένα εξώπλατο τοπ με μαύρη παγέτα. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσαν τα ασημί σκουλαρίκια και οι σατέν μαύρες γόβες. Η ίδια έπιασε τα μαλλιά της έναν χαμηλό κότσο, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους τόνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στο Φεστιβάλ της Βενετίας από γνωστό οίκο ομορφιάς και βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Campo Di Battaglia του Gianni Amelio.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)