Κοινωνία

30 Αυγούστου 2024 13:13

Κορινθία: Κρατούμενος στο τμήμα… τα έκανε “γυαλιά καρφιά”

Για ποιο αδίκημα προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη ο συγκεκριμένος άνδρας. Πώς ξαφνικά "απασφάλισε" και άρχισε να προκαλεί φθορές στο χώρο.

Κορινθία: Κρατούμενος στο τμήμα… τα έκανε “γυαλιά καρφιά”
-

Εκτός εαυτού βγήκε ένας 39χρονος μετανάστης χασισοκαλλιεργητής ο οποίος είχε συλληφθεί σε μια κοινότητα του δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία και άρχισε να… σπάζει ό,τι έβρισκε μπροστά του μέσα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου είχε προσαχθεί για προανάκριση.

Ο δράστης είχε εντοπιστεί νωρίτερα από τους αστυνομικούς να καλλιεργεί δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,75 μέτρου, ενώ στο σπίτι του είχαν βρεθεί άλλα οκτώ αποξηραμένα χασισόδεντρα, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 39 ναρκωτικά χάπια, τα οποία είχαν κατασχεθεί μαζί με ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 16 εκατοστών.

Όμως, αντέδρασε έντονα κατά την διάρκεια της παραμονής του στο αστυνομικό τμήμα όπου σχηματιζόταν δικογραφία και προκάλεσε φθορές, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου για τα όπλα, απείθεια, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδήσεις σήμερα

Λάρισα: Έδωσαν άδεια σε καταδικασμένη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ

Βουλή: Ορκίστηκε βουλευτής η Πόπη Τσαπανίδου - Ανακοινώθηκε η διαγραφή της Λινού

Κρήτη - Απάτη: Ο “λογιστής του ξενοδοχείου” την έπεισε να καταθέσει χιλιάδες ευρώ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)