Κοινωνία

Χθες 16:47 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 23:12

Φωτιά στο Μαρούσι: Ελικόπτερα στην μάχη της κατάσβεσης (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για την άμεση αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Μαρούσι.

Φωτιά στο Μαρούσι: Ελικόπτερα στην μάχη της κατάσβεσης (βίντεο)
-

Φωτιά σε χαμηλή βλάστη επί της οδού Λεμονά στο Μαρούσι Αττικής, που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας, σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική και στις τοπικές Αρχές.

Για την κατάσβεση της κινητοποιήθηκαν άμεσα 25 πυροσβέστες με 9 υδροφόρα οχήματα, ενώ στην μάχη αντιμετώπισης της πυρκαγιάς ρίχτηκαν και δύο ελικόπτερα.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων, η φωτιά αντιμετωπίστηκε μέσα σε σύντομο χρόνο.

Σε ανάρτηση του, που συνοδευόταν από σχετικό βίντεο, ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε «Πυρκαγιά πριν από λίγο σε ρέμα με καλαμιές στο Μαρούσι, εντός αστικού ιστού. Ελικόπτερο που έκανε έμφορτη περιπολία έκανε ρίψη σε μόλις 4 λεπτά από τη στιγμή της έναρξης και με τη συνδρομή και επίγειων δυνάμεων, η επικίνδυνη φωτιά ελέγχθηκε σε 17 λεπτά».

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολίαζαν δηκτικά ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Κικίλια που καμαρώνει γιατί απέτρεψε με το συντονισμό του να καεί το Μαρούσι! Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση έχει βάλει ψηλά τον πήχη ετοιμότητας της Πολιτικής Προστασίας. Ας ελπίσουμε ότι έχει προνοήσει ανάλογα και για την προστασία της πλατείας Συντάγματος…».


Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος που σκότωσε τη θεία του

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση με σφοδρές καταιγίδες και κεραυνούς

Σικελία: Φονικό ναυάγιο ιστιοφόρου με τουρίστες (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)