Κοινωνία

Σήμερα 08:17

Φούρνοι Ικαρίας – φωτιά: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη μέρα (εικόνες)

Σε ετοιμότητα είναι δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ιδιωτικά αλιευτικά σκάφη, για μεταφορά πολιτών.

Φούρνοι Ικαρίας – φωτιά: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη μέρα (εικόνες)
-

Μαίνεται για δεύτερη ημέρα η φωτιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση το μεσημέρι του Σαββάτου (17/08) στο Καμάρι του δήμου Φούρνων Κορσεών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα από χθες, ωστόσο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς από το Καμάρι κατευθύνεται προς το Μπαλί.

Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν ρίψεις 2 ελικόπτερα.

Την ίδια ώρα σε ετοιμότητα είναι δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ιδιωτικά αλιευτικά σκάφη. Μέχρι στιγμής έχουν μεταφερθεί από το Καμάρι στην περιοχή Αγίου Μηνά του νησιού 16 άτομα με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και τρία άτομα με ιδιωτικό σκάφος. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή «Σκάφη» και προχώρησε προς το Καμάρι, όπου εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση της περιοχής.

Εικόνες: ikariaki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φούρνοι Ικαρίας – φωτιά: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη μέρα (εικόνες)

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ποιοι είναι ανοιχτοί για το κοινό

Τραμπ: Η Χάρις είναι τρελή και είμαι πιο όμορφος από εκείνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)