Celebrity

Σήμερα 09:18

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Γιάννη στην Αμερική! "Κάναμε κάτι αφελές"

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Γιάννη στην Αμερική! "Κάναμε κάτι αφελές"

-

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό In Style και στην Ξένια Ιωάννου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη ενώ αποκάλυψε τον λόγο που παντρευτήκαν σε νεαρή ηλικία στην Αμερική.

Όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την προσωπική της ζωή

 Βαριέσαι εύκολα, αλλά ο Υδροχόος ανήκει στα σταθερά ζώδια. Και όσες Υδροχόους γνωρίζω είναι πολύ σταθερές, στις σχέσεις τους κυρίως. Εσύ τη σταθερότητα σου που την έχεις περισσότερο;

Στη σχέση είμαι σταθερή, ναι. Το ίδιο και στις σχέσεις μου και με την οικογένεια μου, δεν μεταβάλλονται, δεν μεταλλάσσονται πολλά πράγματα. Σίγουρα στις σχέσεις μου είμαι 100% σταθερή. Είναι η ηρεμία μου. Θέλω δηλαδή να έχω ηρεμία στο σπίτι μου, στη ζωή μου. Θεωρώ ότι είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό για μένα στη ζωή μου την προσωπική να είναι όλα ήσυχα και χαλαρά και να κυλάνε μόνα τους. Δεν μου αρέσουν οι πολλές εντάσεις, δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Τι σου δίνει ισορροπία στη ζωή; Η δουλειά, οι φίλοι, η σχέση σου; Ποιο είναι το δομικό σου κομμάτι που αν διαταραχθεί, διαταράσσεται και το κέντρο σου;

Κοίταξε, τα τελευταία χρόνια έχω δοκιμαστεί και στους τρεις τομείς. Και στη φιλία και στη σχέση και στη δουλειά. Νομίζω ότι αυτό που μπορεί να με βγάλει τελείως εκτός κέντρου είναι η δουλειά, το να είμαι αβέβαιη για το πώς μπορώ να προχωρήσω στη ζωή μου, για τι μπορώ να προσφέρω στο σπίτι μου κι αν μπορώ να είμαι ήσυχη σε αυτό το κομμάτι – αυτό είναι το μεγαλύτερο.

Δείτε επίσης - Ηλιάνα Παπαγεωργίου & Γιάννης Καραβασάνης: Σχέδια γάμου για το ζευγάρι;

Στην προσωπική μου ζωή, για κάποιον λόγο, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά ή βλέπω ότι δεν προχωράει, το ξεχωρίζω και το βγάζω σε μια άλλη θέση, δηλαδή το βγάζω από το κουτί που υπάρχει με όλα τα πράγματα και το βάζω σε ένα δικό του κουτί και το αφήνω λίγο στην άκρη, οπότε νομίζω ότι εκεί είναι πιο εύκολο να το διαχειριστώ.

 Για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε:

«Πέντε χρόνια αφού χωρίσαμε, βρεθήκαμε πρόπερσι. Στον δρόμο. Ποτέ δεν πίστευα στις δεύτερες ευκαιρίες. Και δεν ήμουν και διατεθειμένη να δώσω δεύτερη ευκαιρία. Έγινε πολύ αρμονικά. Είναι ο ίδιος άνθρωπος και είμαι ο ίδιος άνθρωπος, απ’ ό,τι μου λέει, αλλά με λυμένα κάποια «θέματα» που είχαμε τότε και δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε μεταξύ μας. Δεν είναι θέμα χαρακτήρα ή συμπεριφοράς, είναι θέμα εξέλιξης. Εμείς με τον Γιάννη ήμασταν μαζί από παιδιά, ουσιαστικά και μεγαλώσαμε μαζί σε ένα πολύ μεγάλο και ευαίσθητο κομμάτι της ηλικίας, όπου ο Γιάννης σπούδαζε και εγώ είχα ξεκινήσει ήδη να εργάζομαι και να ταξιδεύω. Οπότε ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώνουμε σε τόσο διαφορετικά περιβάλλοντα. Ο Γιάννης ήταν στην πόλη από όπου κατάγεται και σπούδαζε κι εγώ ήμουν στην Νέα Υόρκη και δούλευα ως μοντέλο, είχα μια άλλη εξέλιξη, είχαμε τελείως διαφορετικές συνισταμένες», αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παντρευτήκατε όμως…

 Ναι, ήταν για άλλους λόγους. Ήταν διαδικαστικοί οι λόγοι. Ήταν για να μπορεί να με βλέπει περισσότερο. Κάναμε κάτι «αφελές» σαν παιδιά, για να μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο, το οποίο δεν το μοιραστήκαμε. Δεν το ήξερε κανένας και ούτε φανταστήκαμε ότι θα το μάθει και κανένας. Ούτε ότι εγώ κάποια στιγμή θα δουλεύω στην τηλεόραση και θα το μάθει όλη η Ελλάδα… Χίλια συγγνώμη Γιάννη!

Όταν τον είδα τυχαία και ξαναμιλήσαμε και ξαναβρεθήκαμε, ήταν σαν κάτι να πάτησε μέσα μου ένα κουμπί και να ένιωσα μια ηρεμία. Είχα ανησυχίες, είχα άλλα διάφορα πράγματα και όταν τον είδα και καθίσαμε να μιλήσουμε λίγο, ξαφνικά κατάλαβα ότι τώρα αισθάνομαι οικεία. Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που με ξέρει και με αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει ότι δεν έχω δεύτερη σκέψη απέναντί του και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου.

Photo credits - ndp 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)