Κοινωνία

Σήμερα 17:44

Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου

Πού εντοπίστηκαν τελευταία φορά τα ίχνη του ανήλικου. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου
-

Συναγερμός σήμανε από την εξαφάνιση 17χρονου στο Βύρωνα

Η ανακοίνωση του "¨Χαμόγελου του Παιδιού"

"Στις 14/08/2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βύρωνα, ο Εμμανουήλ Κ., 17 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού σήμερα, 16/08/2024 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Ο Εμμανουήλ Κ. έχει ύψος 1,75 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα, αθλητική βερμούδα καφέ απόχρωσης και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Κ. 17 ETΩN

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple"

Ειδήσεις σήμερα:

UEFA: Το ρεκόρ του αγώνα Άγιαξ - Παναθηναϊκός

Άρτα: Έπεσε ασανσέρ και τραυμάτισε αδερφές

Άνδρος: Συνελήφθη ο καπετάνιος πλοίου - Σήκωσε την μπουκαπόρτα ενώ επιβιβαζόταν ΙΧ (βίντεο)



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)