Celebrity

Σήμερα 18:56

Ζόζεφιν - Νίνο: Αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα! Η φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ζόζεφιν - Νίνο: Αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα! Η φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

-

Μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Νίνο δημοσίευσε η Ζόζεφιν, με το ζευγάρι να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Οι δυο καλλιτέχνες που είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 χρόνο, απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα χωρίς να κρύβονται πλέον.

«Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός. Δεν θέλω να εστιάσω το παρελθόν, είμαστε καλά και θέλω να κοιτάω μπροστά. Το πιο σημαντικό είναι δύο άνθρωποι να θέλουν να είναι μαζί και από εκεί και πέρα όλα είναι μέσα στη ζωή. Το μέλλον θα δείξει.
Θαυμάζω πάρα πολύ την ειλικρίνειά του, την ευφυία του, το πώς γράφει μουσική. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να τον κοιτάω στο πιάνο. Όλη ημέρα μιλάμε για τη μουσική. Δεν ξέρω τι θαυμάζει σε εμένα ο Νίνο, εγώ όμως πιστεύω ότι θαυμάζει την όρεξη που έχω για τη ζωή», είχε πει η Ζόζεφιν για τον αγαπημένο της σε συνέντευξή της στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ίδια, το απόγευμα της Παρασκευής 16/8 δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν χαμογελαστοί, αγκαλιασμένοι και με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε την:

νίνο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)