Media

Σήμερα 17:29

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Γνωρίστε το cast της σειράς που έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 (Video)

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Γνωρίστε το cast της σειράς που έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 (Video)

-

"Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά", που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Οκτώβριο σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Λίγο πριν ξετυλίξει τον μύθο της, συναντάμε κάποιους από τους ήρωές της, που θα μας μυήσουν στον μαγικό της κόσμο…

Οι ηθοποιοί δίνουν σάρκα και οστά στους ήρωες που έπλασαν οι δημιουργοί της σειράς, η κάμερα καταγράφει υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη και η ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται…

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Μαρία Κίτσου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, έστειλαν το δικό τους σημείωμα προς τους τηλεθεατές, προϊδεάζοντας για όσα αναμένεται να δούμε να εκτυλίσσονται στη μικρή οθόνη την επόμενη σεζόν στη "Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά".

"Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;

Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης".

Η Μάγισσα -  Φλεγόμενη Καρδιά - Δείτε τα βίντεο με το cast της σειράς:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)