Κοινωνία

Σήμερα 14:34 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 14:54

Φωτιά στην Ύδρα: Καρατόμηση αξιωματικών της Πυροσβεστικής για τις έρευνες (βίντεο)

Είχε διαταχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος ώστε να διερευνηθούν πειθαρχικά παραπτώματα.

Φωτιά στην Ύδρα: Καρατόμηση αξιωματικών της Πυροσβεστικής για τις έρευνες (βίντεο)
-

Μία σημαντική εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση με την πυρκαγιά, που προκλήθηκε στην Ύδρα, στις 21 Ιουνίου καθώς είχαμε τη μετακίνηση τού επικεφαλής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος και ενός ακόμη αξιωματικού, όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης Σπύρος Λεβειδιώτης, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για την υπόθεση με τη φωτιά και την εμπλοκή θαλαμηγού στην οποία επέβαιναν ως πελάτες αλλοδαποί από το Καζακστάν οι οποίοι λίγο μετά έφυγαν από τη χώρα.

Είχε διαταχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος ώστε να διερευνηθούν πειθαρχικά παραπτώματα όσων συμμετείχαν στις έρευνες μετά την πυρκαγιά η οποία προκλήθηκε στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού.

Φωτιά - Ύδρα - Σκάφος - Περσεφόνη Ι

Η εισαγγελία Πειραιά απέστειλε έγγραφο στο Αρχηγείο ενημερώνοντας για τη διενέργεια έρευνας προς αναζήτηση ποινικών ευθυνών τόσο για την πυροσβεστική όσο και για το λιμενικό. Μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και ένας ακόμη αξιωματικός.

Θυμίζουμε ότι τότε είχαν συλληφθεί 13 άτομα, το πλήρωμα της θαλαμηγού. Μετά τις απολογίες, προφυλακίστηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος ενώ οι υπόλοιποι 11 αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

Ειδήσεις σήμερα:

CrowdStrike: Τι φταίει για το παγκόσμιο χάος την Παρασκευή

Προφήτης Ηλίας: τα θαύματα, οι αναφορές του Ιησού, η ανάληψη και το γράμμα που έστειλε... 8 χρόνια μετά

Τέμπη - Πλακιάς: Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)