Celebrity

Σήμερα 09:40

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ανάρτηση με την Δέσποινα Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας της στην Τουρκία

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ανάρτηση με την Δέσποινα Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας της στην Τουρκία

-

Την προγραμματισμένη συναυλία της στην Τουρκία ακύρωσε η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε πως στον χώρο της εκδήλωσης αναρτήθηκε αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ και αποχώρησε, καθώς η συναυλία πήρε πολιτικό χαρακτήρα.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και έγραψε μεταξύ άλλων: «Το TEV μονομερώς αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία και του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Ως εκ τούτου η συμμετοχή μου στη συναυλία δεν ήταν δυνατή».

 Δείτε επίσης - Δέσποινα Βανδή για την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ: "Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά στη φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων"

Από εκείνη την στιγμή και μετά δέχεται αρνητικά σχόλια στα social media τόσο η ίδια όσα και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Μάλιστα, μία μέρα μετά η κόρη της τραγουδίστριας πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση με την μαμά της όπου την απαθανατίζει πάνω σε ένα καράβι την ώρα που «αγναντεύει» ήρεμη την θάλασσα.

 Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί:

βανδή

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)