Celebrity

Σήμερα 14:28

Συγκινεί η Αφροδίτη Γραμμέλη: "Σήμερα δεν ακούγεται τίποτα, πρώτη φορά απών"

Συγκινεί η Αφροδίτη Γραμμέλη: "Σήμερα δεν ακούγεται τίποτα, πρώτη φορά απών"

-

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Ιουλίου η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, με αφορμή την σημερινή ημέρα, όπου εκείνος θα γιόρταζε.

"Κανονικά τώρα θα μιλούσες στο τηλέφωνο ακατάπαυστα. Εμείς από το άλλο δωμάτιο θα σου λέγαμε να μην μιλάς δυνατά «δεν είναι στην Αυστραλία ο άνθρωπος!»

Θα κερνούσαμε γλυκά και θα γιορτάζαμε. Ηταν ωραίο που είχες γιορτή και γενέθλια μέσα στο κατακαλόκαιρο, μπαμπά. Σήμερα δεν ακούγεται τίποτα… Πρώτη φορά απών" έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε πως ο πατέρας της Αφροδίτης Γραμμέλη, στον οποίο η ίδια είχε τεράστια αδυναμία, έφυγε από τη ζωή λίγο πριν την εκπνοή του 2023 και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της.

"Τον έχασα ανήμερα στα γενέθλιά μου. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Είναι πολύ πρόσφατο, πολύ δύσκολο και προσπαθώ όχι να το ξεπεράσω, δεν ξεπερνιέται- να μπορέσω να αντέξω, να είμαι συνεπής στη δουλειά μου και να προχωρήσω. Η δουλειά βάζει το μυαλό σε άλλες διαδρομές" είχε δηλώσει λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)