Κοινωνία

12 Ιουλίου 2024 14:21 Τελευταία ενημέρωση : 17 Ιουλίου 2024 12:52

Missing alert για την εξαφάνιση 54χρονης

Αίσιο τέλος είχε τελικά η αναζήτηση της γυναίκας. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Missing alert για την εξαφάνιση 54χρονης
-

Το απόγευμα της Τρίτης, εξαφανίστηκε από τα Χανιά, η 54χρονη Σκραβελάκη Άννα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της, προκειμένου να συμβάλει στις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 04/07/2024, στις 09.00πμ, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Χανίων, η Σκαρβελλάκη Άννα, 54 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σκαρβελλάκη Άννας, σήμερα στις 12/07/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Η Σκαρβελλάκη Άννα, έχει ύψος 1.65 μ. , είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλέ τζίν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. 

Σε νεότερη ανακοίνωση αναφέρεται:

Η περιπέτεια της Σκαρβελλάκη Άννας, 54 ετών, έληξε σήμερα, 17/07/2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Σκαρβελλάκη Άννα βρέθηκε και λαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται. Υπενθυμίζουμε ότι η Σκαρβελλάκη Άννα εξαφανίστηκε στις 05/07/2024, από την περιοχή των Χανίων και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην ίδια και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται - Δεν θα αποκαλύψουμε τα όπλα μας

Μπάιντεν: Είμαι σε καλή φόρμα - Πρέπει να καθησυχαστούν οι φόβοι

Στο σκοτάδι το Νοσοκομείο “Γεννηματάς” Θεσσαλονίκης - Ρεύμα κομμένο, γεννήτρια χωρίς καύσιμα


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)