Γενικά

03 Ιανουαρίου 2018 20:48 Τελευταία ενημέρωση : -

Εμφανίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε τον λαχειοπώλη

Η τραγική ειρωνεία του τροχαίου, με θύμα γνωστό λαχειοπώλη του Ηρακλείου. Παρουσιάστηκε στο Τμήμα ο 44χρονος οδηγός.Bίντεο: οι τελευταίες στιγμές του λαχειοπώλη.

Εμφανίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε τον λαχειοπώλη
-

Αργά το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ο 44χρονος οδηγός αγροτικού που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 66χρονο λαχειοπώλη, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως φαίνεται, ο οδηγός περίμενε την παρέλευση του 48ώρου, για να περάσει η προθεσμία του αυτόφωρου, καθώς το φοβερό τροχαίο έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Ο 44χρονος παραδέχθηκε το περιστατικό και πλέον η δικογραφία της υπόθεσης παίρνει το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. Ο οδηγός κατηγορείται για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η δικογραφία θα επιστρέψει στην Τροχαία, κατόπιν θα συμπληρωθεί με ότι χρειάζεται και ενδεχομένως να ζητηθεί από τον Εισαγγελέα (π.χ. πραγματογνωμοσύνη, τοξικολογικές εξετάσεις, κλπ.).

Χανιά - 44χρονος οδηγός - λαχειοπώλης

Μόλις ολοκληρωθεί, την παίρνει εκ νέου ο Εισαγγελέας και ορίζει τακτική δικάσιμο.

Το τροχαίο έγινε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν ο λαχειοπώλης, γνωστός στην περιοχή, είχε πάει να πάρει ένα ρόδι για το «καλό». Ο 44χρονος τον παρέσυρε, ο 66χρονος διαμελίστηκε και κατέληξε επί τόπου. Από το υλικό των καμερών ασφαλείας είχε εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Χανιά - 44χρονος οδηγός - λαχειοπώλης

Σύμφωνα με τον συνήγορο του οδηγού, ο ίδιος είχε συνεπιβάτη το ανήλικο παιδί του, το οποίο σοκαρίστηκε. Αφού το άφησε στο σπίτι του, επέστρεψε, όμως ήταν αργά για τον λαχειοπώλη.

Η ειρωνεία είναι ότι ο 44χρονος είχε χάσει τη μητέρα του με τον ίδιο τρόπο.

Το βίντεο που δημοσιεύει το cretapost.gr, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι τελευταίες στιγμές του άτυχου 66χρονου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)