Δικαιοσύνη

25 Μαΐου 2016 20:43

Ομολόγησε ο “δράκος” του Αμαρουσίου

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή άσκησε ο Εισαγγελέας. Ο 30χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ομολόγησε ο “δράκος” του Αμαρουσίου
-

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία άσκησε η Εισαγγελέας σε βάρος του 30χρονου “δράκου” του Αμαρουσίου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του 27ο τακτικό ανακριτή από τον όποιο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ αναγνωρίστηκε από έξι γυναίκες.

Ο 30χρονος άνδρας συνελήφθη στις 6 το πρωί από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ κι ενώ λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί σε μία γυναίκα σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Η γυναίκα αντιστάθηκε κι έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας όλη τη γειτονιά. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα συνελήφθη μερικά τετράγωνα πιο μακριά. Στην κατοχή του βρέθηκε μονωτική ταινία.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κλήθηκαν οι γυναίκες που είχαν πέσει θύματά του.

30χρονος - ύποπτος - επίθεση σε γυναίκες - Μαρούσι - προσαγωγή - εισαγγελέας

Το πρωί, μία από τις γυναίκες που είχε δεχθεί επίθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα περιέγραψε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” την εμπειρία της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)