Κοινωνία

Χθες 18:48

Ηλεία: 13χρονη έσωσε τη θεία της από επίδοξο βιαστή

Πώς η κίνηση της 13χρονης, έσωσε την θεία της από τα χέρια του άνδρα που αποπειράθηκε να την βιάσει.

Ηλεία: 13χρονη έσωσε τη θεία της από επίδοξο βιαστή
-

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση απόπειρας βιασμού και ληστείας απασχολεί από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας τις Αρχές στον Πύργο. Μια 13χρονη ήταν αυτή που βρέθηκε μπροστά σε ένα ακραίο σκηνικό, στον καταυλισμό που διαμένει.

Ένας 39χρονος επιχείρησε να βιάσει την 34χρονη θεία της και όταν δεν το κατάφερε με την απειλή μαχαιριού τη λήστεψε. Στο μεσοδιάστημα προσπάθησε να σταματήσει την 13χρονη που έφυγε τρέχοντας για να καλέσει σε βοήθεια.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σε καταυλισμό ρομά του Πύργου.

Το κοριτσάκι που αντίκρισε τον 39χρονο να επιτίθεται στη θεία της, κατάφερε να φύγει τρέχοντας - παρά την προσπάθεια του άντρα να την σταματήσει σκίζοντας την μπλούζα της και προτάσσοντας το μαχαίρι που κρατούσε.

Η 13χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μπήκαν στον καταυλισμό για να συλλάβουν το δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος αφού δεν κατάφερε να βιάσει την 34χρονη έστρεψε το μαχαίρι του πάνω της για να της αποσπάσει το ποσό των 100 ευρώ.

Ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Πηγή: ilialive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μπάιντεν, ο βασιλιάς Ληρ και ο “Bidenworld”

Συρεγγέλα: Ο Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη, ο Πολάκης επιμένει

Ρεύμα: Νέα μέτρα και παρέμβαση από την Κυβέρνηση

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)