Αστυνομικό Δελτίο

09 Φεβρουαρίου 2016 10:49

Στον Εισαγγελέα ο 22χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Σε λίμνη αίματος βρέθηκε η 44χρονη γυναίκα. Λεπτομέρειες για το φονικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Στον Εισαγγελέα ο 22χρονος που σκότωσε τη μητέρα του
-

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου οδηγείται ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του και τον τραυματισμό του 18χρονου αδελφού του, μέσα στο σπίτι τους στην Παραβόλα του Αγρινίου.

Όλα έγιναν στις 7.30 χθες το βράδυ. Ο 22χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με τον αδελφό του, όπου κατά τη διάρκεια της πάλης τον έπληξε με ένα μαχαίρι μήκους 26,5 εκατοστών στην ωμοπλάτη. 

Στη συνέχεια, ο νεαρός επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι στην μητέρα του και την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα η 44χρονη να αφήσει την τελευταία της πνοή επί τόπου.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές βγήκαν στην πλατεία, ενώ συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας πήγε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Εκεί, αντίκρισε την 44χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος και τραυματισμένο τον 18χρονο γιο της, ο οποίος περιέγραψε όσα προηγήθηκαν.

Αγρίνιο - μητροκτόνος - 22χρονος - μαχαίρι

Το μαχαίρι του φονικού

Μητροκτονία - Παραβόλα - Αγρίνιο - 22χρονος

Στο μεταξύ, ο 22χρονος είχε φύγει πεζός από το σπίτι και σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με φιλικό του πρόσωπο και του ανέφερε τι ακριβώς έγινε.

Μητροκτονία - Παραβόλα - Αγρίνιο - 22χρονος

Παράλληλα, είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και είχαν ξεκινήσει οι έρευνες, για τον εντοπισμό του 22χρονου. Λίγη ώρα πριν από τις 9 το βράδυ, οι αστυνομικοί βρήκαν τον νεαρό σε περιοχή κοντά στην Παραβόλα και τον συνέλαβαν.

Μητροκτονία - Παραβόλα - Αγρίνιο - 22χρονος

Ο 18χρονος διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αναμένεται να δώσει κατάθεση για τα όσα έγιναν. 

Μητροκτονία - Παραβόλα - Αγρίνιο - 22χρονος

Ως προς αίτια του φονικού, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)