Γενικά

14 Μαρτίου 2015 22:47

"Φαρμάκι" ο καφές στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Δείτε πόσο κοστίζει ένας καπουτσίνο σε πλαστικό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πόσο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης.

-



Πρωταθλητισμό στην ακρίβεια συνεχίζει να κάνει η χώρα μας, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Τι κι αν η οικονομική κρίση έχει εγκατασταθεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και τα εισοδήματα μειώνονται ολοένα και περισσότερο; Οι τιμές σε πολλά αγαθά και υπηρεσίες συνεχίζουν να ανεβαίνουν με σταθερή αν όχι με αυξάνουσα ταχύτητα, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την καθημερινότητα των Ελλήνων, που παλεύουν για να τα βγάλουν πέρα.

Ενδεικτική είναι η σύγκριση τους κόστους ενός καφέ στον διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο διεθνές Αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης, από καφέ-σνακ-μπαρ που διαχειρίζεται, μάλιστα, η ίδια εταιρεία.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα (αριστερά) ένας μικρός καπουτσίνο σε πλαστικό στο χέρι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κοστίζει 4,20 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα (δεξιά) στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο, σε κανονικό σερβίτσιο (όχι στο χέρι), ένας καπουτσίνο, ένα κρουασάν κι ένας φυσικός χυμός κοστίζουν συνολικά 4,10 ευρώ!



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)