Γενικά

26 Φεβρουαρίου 2015 23:37

Συναγερμός για 14χρονη που εξαφανίστηκε στα Πετράλωνα

H ανήλικη Ντορίνα Φ. την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, καφέ μπουφάν και γκρι αθλητικά παπούτσια.

-

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 14χρονου κοριτσιού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Τρίτη στα Πετράλωνα Αττικής και για την αναζήτηση και τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού»...

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 14χρονη Ντορίνα Φ., εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Πετράλωνα, στις 07:30 το πρωί της Τρίτης.

Η Ντορίνα έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,55 μ. και βάρος 50 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζίν, καφέ μπουφάν και γκρι αθλητικά παπούτσια.

Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης. Ως εκ τούτου οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)