Κοινωνία

Χθες 22:52

Kρήτη: 3χρονο το “έσκασε” από το σπίτι

Σε ποια κατάσταση το εντόπισε η έντρομη μητέρα που έψαχνε απεγνωσμένα το παιδι της.

Kρήτη: 3χρονο το “έσκασε” από το σπίτι
-

Ένα νήπιο 3,5 ετών περιφερόταν μόνο του στους δρόμους πόλης του Λασιθίου της Κρήτης, μέχρι που το βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής και το «φιλοξένησαν» στο αστυνομικό τμήμα.

Τι είχε συμβεί; Το ανήλικο διέφυγε της προσοχής της μητέρας του, η οποία είναι μια γυναίκα από την Αλβανία που έχει αναλάβει μόνη της το μεγάλωμα και την ανατροφή των ανήλικων τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, η οποία περιγράφεται ως μια σωστή μητέρα που αγαπάει τα παιδιά της, αλλά πρέπει και να δουλέψει για να τα μεγαλώσει, χθες επέστρεψε από τη δουλειά της στο σπίτι.

Κάποια στιγμή κι ενώ ετοίμαζε το φαγητό για να φάει η οικογένεια, το 3,5 ετών παιδί άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το σπίτι. Όταν η μητέρα το αναζήτησε, δεν το βρήκε και άρχισε να τρέχει στους δρόμους της πόλης για να βρει το παιδί της.

Παρά τις προσπάθειές της δεν το εντόπισε και «σκασμένη» πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση και να ζητήσει βοήθεια ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Φτάνοντας στο τμήμα είδε το παιδί να παίζει με τους αστυνομικούς, οι οποίοι το πρόσεχαν, όταν η περιπολία το βρήκε μόνο τους να περπατάει στο δρόμο.

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή

Σπείρα εκβιαστών: Η “προστασία”, η οπαδική βία, ο “Αρκούδος” και οι εμπρησμοί (εικόνες)

Συρεγγέλα: Ο Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη, ο Πολάκης επιμένει

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)