Γενικά

06 Μαΐου 2014 12:47

Μίμος της Κρήτης ήταν διεθνώς καταζητούμενος εγκληματίας

Πίσω από το μέικ απ και την αμφίεσή του κρυβόταν ένας καλλιτέχνης του δρόμου, ο οποίος σε έναν τυπικό αστυνομικό έλεγχο αποδείχθηκε ήταν διεθνώς καταζητούμενος εγκληματίας.

-

 

Ένας καλλιτέχνης του δρόμου με την αμφίεση του Τσάρλι Τσάπλιν, στη Κρήτη έκρυβε ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραίο, αφού ερχόταν σε επαφή με πολύ κόσμο και λόγω της δουλειάς του με πολλά παιδιά.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας γνωστός μίμος της πλατείας Λιονταριών, αποδείχτηκε πως ήταν διεθνώς καταζητούμενος εγκληματίας. Η ταυτότητά του έγινε γνωστή μετά από αστυνομικό έλεγχο και ο καλλιτέχνης του δρόμου συνελήφθη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ για την έρευνα δεν υπήρξε αφορμή, αλλά οι αστυνομικοί θέλησαν να δουν ποιος κρυβόταν πίσω από το μακιγιάζ και την αμφίεση που παρέπεμπε στον Τσάρλι Τσάπλιν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Ρουμάνο που ζούσε το τελευταίο διάστημα στο παρκινγκ του δήμου Ηρακλείου, κάτω από τα Ενετικά Τείχη.

Ήταν ένας από τους ανθρώπους που έδινε ξεχωριστή νότα στο κέντρο του Ηρακλείου, διασκεδάζοντας τον κόσμο με τις μιμήσεις του. Βέβαια κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί πως πίσω από το μέικ απ κρυβόταν ένας εγκληματίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)