Πολιτική

Χθες 16:25

Κασσελάκης για τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Οφείλουμε δικαιοσύνη στις οικογένειες των θυμάτων

Κάνοντας μία μάλλον αχρείαστη αναφορά στο όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε έκκληση να βρεθούν μάρρυρες και να μιλήσουν για τις συνθήκες και ώρες εργασίας των θυμάτων.

Κασσελάκης για τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Οφείλουμε δικαιοσύνη στις οικογένειες των θυμάτων
-

Με την μητέρα του 15χρονου Αλέξανδρου, ο οποίος έχασε την ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ, το Σάββατο 24 Αυγούστου, συνομίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. 

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ο νεαρός "είχε δουλέψει για σχεδόν 20 ώρες στο σέρβις και μάλιστα του είχε ανατεθεί το πόστο των VIP καλεσμένων (με το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα)"

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, οι οικογένεια του δεν μπορεί να βρει μάρτυρες για τις συνθήκες και τις ώρες εργασίας.

Για αυτό τον λόγο έκανε έκκληση να μιλήσει όποιος γνωρίζει κάτι. "Δεν μπορούμε να είμαστε μια ανάλγητη κοινωνία. Οποίος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μιλήσει με τις αρχές και τις οικογένειες. Τους οφείλουμε δικαιοσύνη" αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. 

Το τροχαίο, στο οποίο έχασαν την ζωή τους τρία νέων παιδιών ηλικίας 15, 18 και 20 ετών, βύθισε στο πένθος την κοινότητα των Χανίων. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ροζ κοκαΐνη διακινούσαν νεαροί στην Αττική (εικόνες)

Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ Κουλέμπα

Νέα Φιλαδέλφεια: Τρόλεϊ προσέκρουσε σε κολώνα - Τραυματίστηκε ανήλικο παιδί

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)