Celebrity

Χθες 22:20

Ανδρομάχη: Η χιουμοριστική φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλιά λίγο πριν γεννήσει! "Κάποιος περνάει πολύ καλά εκεί μέσα"

Ανδρομάχη: Η χιουμοριστική φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλιά λίγο πριν γεννήσει! "Κάποιος περνάει πολύ καλά εκεί μέσα"

-

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ανδρομάχη, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η ίδια και ο αγαπημένος της, Γιώργος Λιβάνης θα αποκτήσουν ένα αγοράκι το οποίο θα πάρει το όνομα Γεράσιμος.

«Επειδή οι φίλοι μου με κοροϊδεύανε και μου κάνανε πλάκες ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχα πιστέψει κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι. Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος», αποκάλυψε πρόσφατα ο Γιώργος Λιβάνης.

Η Ανδρομάχη πολλές φορές μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και αυτή την φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία νέα φωτογραφία.

Δείτε επίσης - Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης: Το ζευγάρι ετοιμάζει τον γάμο και την βάφτιση του γιου του μετά τον ερχομό του

Η μέλλουσα μανούλα φωτογράφησε την φουσκωμένη της κοιλιά στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σχολίασε χιουμοριστηκά: «Κάποιος περνάει πολύ καλά εκεί μέσα και δεν λέει να μας κάνει την τιμή».

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Ανδρομάχη λίγο πριν γεννήσει:

ανδρομάχη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)