Πολιτική

20 Αυγούστου 2024 14:48

Ζωρζέτα Λάλη: Δεν παραιτούμαι υπέρ του Κασσελάκη, παρά τις απειλές

Η Ζωρζέτα Λάλη δηλώνει πως εάν εξαρτάται απο εκείνη, δεν θα αφήσει την έδρα για να κάτσει στα βουλευτικά έδρανα ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά τις απειλές που καταγγέλει ότι δέχεται για την οικογένεια της.

Ζωρζέτα Λάλη: Δεν παραιτούμαι υπέρ του Κασσελάκη, παρά τις απειλές
-

Αμετακίνητη εμφανίζεται η Ζωρζέτα Λάλη, μπροστά στο ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη θέση της ως επιλαχούσα βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου μετά και την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου, να ανοίξει ο δρόμος για να μπει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, στη Βουλή.

Η κυρία Λάλη με δήλωσή της στο dnews.gr, ξεκαθαρίζει πως αν χρειαστεί, η ίδια πρόκειται να τιμήσει την θέση της στο ψηφοδέλτιο και ορκιστεί βουλευτής. Η ίδια παραπέμπει δε εκ νέου στην από τον περασμένο Μάρτιο τοποθέτησή της της για το θέμα.

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη:

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Υπενθυμίζεται πως o Όθων Ηλιόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του για να μπορέσει να μπει στη Βουλή ο κ. Κασσελάκης. Ωστόσο, πλέον θα πρέπει να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, κατά σειρά, και η Πόπη Τσαπανίδου, ο Μιχάλης Καλογήρου, η Τζένη Λειβαδάρου και, τέλος, η Ζωρζέτα Λάλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο - Σικελία: Αγνοείται και ο Πρόεδρος της Morgan Stanley (εικόνες)

Τήλος - “Ιωνάς”: Συγκινεί ο λιμενικός που διέσωσε το 50 ημερών προσφυγόπουλο (εικόνες)

Χαλκιδική - Θάνατος 19χρονου: Το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)