Βουλή

24 Μαΐου 2018 13:03

Εκτός Βουλής και μισός μισθός για τον Γιάννη Λαγό

Το πειθαρχικό μέτρο επιβλήθηκε στον βουλευτή για 15 μέρες, για ανάρμοστη συμπεριφορά με υβριστικές αναφορές και δηλώσεις που καλλιεργούν το μίσος...

Εκτός Βουλής και μισός μισθός για τον Γιάννη Λαγό
-

Με ομόφωνη απόφασή τους τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου αποφάσισαν τον 15νθήμερο αποκλεισμό του Γιάννη Λαγού από τις συνεδριάσεις της Βουλής και την περικοπή κατά 50% της μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης για τα όσα υβριστικά είχε πει κατά του Νίκου Ξυδάκη και άλλων βουλευτών.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής παίρνοντας το λόγο δεν έκανε βήμα πίσω, επαναλαμβάνοντας τις ύβρεις. Επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής, λέγοντας ότι δεν τον αναγνωρίζει ως Πρόεδρο αλλά μόνον ως εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στράφηκε και προς την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας "ξεφτιλισμένη διαδικασία" και αποκαλώντας "προδότες" όλους όσοι δώσουν το όνομα της Μακεδονίας.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο είχε επιτεθεί κατά του Νίκου Ξυδάκη κι άλλων βουλευτών, αποκαλώντας τους «προδότες και πουλημένους».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)