Βουλή

09 Δεκεμβρίου 2016 19:56

Βενιζέλος: η κυβέρνηση δεν τολμά να διανοηθεί εκλογές

Ρίχνει τους τόνους στην κόντρα του με τη Φώφη Γεννηματά . Πως σχολίασε τις εξαγγελίες Τσίπρα. Τι είπε για την ΝΔ.

Βενιζέλος: η κυβέρνηση δεν τολμά να διανοηθεί εκλογές
-

Ρίχνει τους τόνους στην κόντρα του με τη Φώφη Γεννηματά  ο Ευάγγελος Βενιζέλος και μιλά για την ανάγκη συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, με τον ΣΥΡΙΖΑ εντός, αφού έχει υποστεί το κόστος και έχει επιστρέψει στα φυσικά του μεγέθη.

Ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια ολοκληρωμένη εναλλακτική λύση. «Εθνική στρατηγική βασισμένη στην εθνική συνεννόηση έχουμε προτείνει μόνον εμείς, μόνον ο χώρος ο δικός μας η Δημοκρατική Συμπαράταξη τα τελευταία χρόνια», είπε και χειροκροτήθηκε από όλους τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν τολμά –όπως είπε- να διανοηθεί εκλογές και πρόσθεσε πως δεν αποτελεί λύση η αυτοδυναμία της ΝΔ. «Θα ήταν και αυτή “η δευτέρα πλάνη χείρον της πρώτης” και θα ήταν και ανιστόρητη για τα σημερινά δεδομένα και τα δεδομένα της κρίσης», είπε.

Ο Ευ. Βενιζέλος ανέφερε ότι την κυβέρνηση την δουλεύουν ανοιχτά και αυτό βλάπτει τη χώρα, ενώ σχολιάζοντας τις εξαγγελίες Τσίπρα είπε ότι «έρχεται να μοιράσει ψίχουλα, όχι γενναιοδωρίας αλλά από την ήττα μιας εθνικής προσπάθειας».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)