Βουλή

13 Ιουνίου 2016 18:38

Κακλαμάνης: θα ...τάξω φανουρόπιτα για να έλθουν στην Βουλή οι υπουργοί (βίντεο)

Αφού είδε ότι δεν "ιδρώνει" το αυτί των Υπουργών απο τις απειλές του για ποινές, είπε να μετέλθει άλλων μέσων.

Κακλαμάνης: θα ...τάξω φανουρόπιτα για να έλθουν στην Βουλή οι υπουργοί (βίντεο)
-

Είδε και απόειδε ο Νικήτας Κακλαμάνης από το γεγονός ότι δεν ...ιδρώνει το αυτί των υπουργών από τις συστάσεις του Προεδρείου - και κυρίως του ίδιου - να εμφανιστούν στη Βουλή για να απαντήσουν στις ερωτήσεις βουλευτών και πέταξε την ...φαρμακερή του ατάκα.

«Επειδή οι ...επίγειες εκκλήσεις μου δεν έπιασαν τόπο, σκέφτομαι να τάξω μια φανουρόπιτα μήπως και φανερωθούν οι Υπουργοί στην Ολομέλεια», είπε απο την καρέκλα του προεδρεύοντος στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όλα αυτά, καθώς και σήμερα υπουργοί έλαμψαν δια της απουσίας τους, αφού από τις 14 επίκαιρες ερωτήσεις που είχαν προγραμματιστεί, συζητήθηκαν μόνον δύο, λόγω των άδειων υπουργικών εδράνων!

Μόλις χθες ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στις απουσίες βουλευτών και υπουργών από το Κοινοβούλιο, είπε ότι «πρέπει να γίνει κάτι για να είναι πιο ζωντανή η Βουλή... Είναι κακό στον κοινοβουλευτικό έλεγχο να υπάρχει αυτή η μεγάλη αδυναμία», ωστόσο σημείωσε ότι «το ποινολόγιο που προληπτικά ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης θα πρέπει να είναι η τελευταία καταφυγή». 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)