Γενικά

05 Οκτωβρίου 2015 17:19

«Έσταξε»… φαρμάκι η Ζωή μέσω twitter

Έστρεψε τα «πυρά» της εναντίον του Νίκου Βούτση για την απομάκρυνση του Γιώργου Θαλάσση.

«Έσταξε»… φαρμάκι η Ζωή μέσω twitter
-



Παρεμβάσεις μέσω twitter αποφάσισε να κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την απομάκρυνσή της από τη Βουλή και τη θέση της Προέδρου. Με τέσσερις αναρτήσεις της βάλλει ευθέως κατά του διαδόχου της Νίκου Βούτση, χωρίς αυτή τη φορά να τον κατονομάσει, για την απομάκρυνση του γενικού γραμματέα Γιώργου Θαλάσση. 

«Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις στη Βουλή, με πρώτο απομακρυνόμενο τον υποδειγματικό Γιώργο Θαλάσση. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό», ήταν το πρώτο tweet της και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ήρθε και δεύτερο, και τρίτο και τέταρτο tweet.

«Του ζητήθηκε η παραίτησή του γιατί την θέση του την έχουν υποσχεθεί σε άλλον από το Γενάρη. Ο θρίαμβος του νέου!», ανέφερε κι συνέχισε λίγο αργότερα με άλλα δύο tweets: «Ο Γιώργος Θαλάσσης συγκρότησε το πραγματικό νέο υπόδειγμα στη διοίκηση της Βουλής, με γνώση, αξιοπρέπεια, όραμα, ανθρωπιά, άοκνη προσφορά» και «Γι’ αυτό και σήμερα το πρωί του είπαν: «στις 12 θα ανακοινώσουμε την παραίτηση σας». Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του κ νέων ηθών».

Ο Γιώργος Θαλάσσης ανέλαβε καθήκοντα γενικού γραμματέα της Βουλής μετά την παραίτηση του Θανάση Παπαϊωάννου. Ο τέως γενικός γραμματέας «ήρθε» στη Βουλή επί προεδρίας Φίλιππου Πετσάλνικου και διατηρήθηκε στην ίδια θέση και από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Πρόσφατα ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τους υπαλλήλους της Βουλής όταν σε επιστολή του κατονόμασε την προϊσταμένη του τμήματος κοινοβουλευτικής βιβλιοθήκης Ελένη Δρούλια ότι διέρρευσε στους δημοσιογράφους το θέμα με το περίφημο κλειδωμένο γραφείο «207» για να μπλέξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)