Βουλή

10 Οκτωβρίου 2014 20:14

Κουβέλης: Εικονική η πραγματικότητα που προβάλλει η κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

-

Αλλαγή πολιτικής σε προοδευτική κατεύθυνση που προϋποθέτει αλλαγή κυβέρνησης, καθώς η σημερινή δεν θέλει και δεν μπορεί, ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης, υποστηρίζοντας πως η πολιτική σταθερότητα δεν ταυτίζεται με τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η ΔΗΜΑΡ δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε εικονική την πραγματικότητα που προβάλλει η κυβέρνηση, καθώς υπάρχει αναντιστοιχία με την οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα και τον κίνδυνο εγκλωβισμού της πλειονότητας του πληθυσμού σε καθεστώς ανέχειας, ορατό.

«Εύκολες και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως λύσεις δίκαιες και αποδοτικές», είπε και ζήτησε νέα συμφωνία με τους εταίρους που θα θέτει ρεαλιστικούς στόχους δημοσιονομικής προσαρμογής και θα δίνει πραγματική αυτονομία στην ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει μέτρα πολιτικής για την επίτευξη των στόχων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)