Κυβέρνηση

26 Νοεμβρίου 2013 18:40

Συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο - ακολουθεί το τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 6 το απόγευμα η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, υπό τον πρωθυπουργό, ενώ θα ακολουθήσει η κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

-



Οι στόχοι για τις φετινές απολύσεις, αλλά και αυτές του 2014 στο Δημόσιο, η πορεία της κινητικότητας, καθώς και το θέμα των «λουκέτων»-συγχωνεύσεων σε ΔΕΚΟ και Ανώνυμες Εταιρείες των υπουργείων τίθενται επί τάπητος στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, που συνεδριάζει αυτή την ώρα υπό τον Αντώνη Σαμαρά  στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί η κατ' ιδίαν συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, η οποία θα έχει ως βασικό θέμα την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, που επανέρχεται στις 2 Δεκεμβρίου για τη συνέχιση των συζητήσεων.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα εξετάσουν όλα τα εκκρεμή ζητήματα και αναμένεται να οριστικοποιήσουν τη στάση που θα τηρήσει η ελληνική πλευρά σε σειρά θεμάτων. Στόχος είναι να κλείσουν όλα τα μέτωπα με την τρόικα πριν το Eurogroup στις 9 Δεκεμβρίου.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)