Γενικά

27 Ιανουαρίου 2014 16:42

Κοινό μέτωπο Εμπόρων-Επιμελητηρίων για τα φοροπρόστιμα

Την άμεση απόσυρση των νέων δρακόντειων διατάξεων της φορολογικής νομοθεσίας ζητά και η ΕΣΕΕ.

-


Την αμέριστη συμπαράσταση του εμπορικού κόσμου προς την πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος εναντίον των φοροπροστίμων εκφράζει η ΕΣΕΕ.

Η Συνομοσπονδία των εμπόρων συντάσσεται με την ΚΕΕΕ και ζητούν, αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, θέσπιση ενός νέου δίκαιου, απλού και αποτελεσματικού φορολογικού πλαισίου καθώς και διαγραφή όλων των διατάξεων και ρυθμίσεων που έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα και δεν ανταποκρίνονται στη φοροδοτική ικανότητα του επιχειρηματία.

Επίσης, κεφαλαιοποίηση των οφειλών των επιχειρήσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία  καθώς και άρση της αποδυνάμωσης και πολυδιάσπασης του επιχειρηματικού κόσμου, που οδηγεί στην πλήρη αποδυνάμωση του επιμελητηριακού θεσμού.

Οι έμποροι δηλώνουν έτοιμοι «να συνεργαστούν άμεσα με την ΚΕΕΕ και κάθε φορέα που θα τάξει ως στόχο του μία αγορά απαλλαγμένη από στρεβλώσεις και μία επιχειρηματικότητα που πρέπει άμεσα να ξαναμπεί σε ρυθμούς ανάπτυξης».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)