Celebrity

Σήμερα 16:18

Ελεονώρα Μελέτη: Ξεσπά με αφορμή αρνητικό σχόλιο που δέχθηκε για τη μητέρα της - "Όποιος έχει κάτι να πει, να το πει σε εμένα"

Ελεονώρα Μελέτη: Ξεσπά με αφορμή αρνητικό σχόλιο που δέχθηκε για τη μητέρα της - "Όποιος έχει κάτι να πει, να το πει σε εμένα"

-

Μια ανάρτηση έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξέσπασε με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια που έγιναν για τη μητέρα της.

Η μητέρα της σχολίασε κάτω από μια ανάρτηση πόσο συγκινημένη είναι μετά την ορκωμοσία της στην Ευρωβουλή και για αυτό δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως τα σχόλια που έγιναν για τη μητέρα της είναι ανεπίτρεπτα και για αυτό και αναγκάστηκε να κλείσει τα σχόλια στο Instagram.

Διαβάστε επίσης! Ελεονώρα Μελέτη: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την ορκωμοσία στο Ευρωκοινοβούλιο

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

 «Θα κάνω μια ευγενική παράκληση, και θα παρακαλέσω να γίνει σεβαστή. Σε αυτή τη πλατφόρμα, δεν έχω απαγορεύσει ποτέ σε κανέναν να γράψει αυτό που θέλει στα σχόλιά μου. Αφήνω ανοιχτή την εφαρμογή σχολίων ώστε ο καθένας να μπορεί να στάξει τη χολή του, να εκφράσει τον θυμό του, τον εαυτό του, να δείξει το επίπεδό του, να πει την καλή του κουβέντα, να εκφράσει τη θετική του άποψη, την υποστήριξή του. Τις τελευταίες ώρες όμως, έχει βρεθεί στο στόχαστρο η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ γιατί κάτω από μια ανάρτησή μου, “τόλμησε” να εκφράσει τη συγκίνησή της και την περηφάνεια της, για εμένα, το παιδί της.

Αν και οι περισσότεροι έβαλαν στη θέση της αυτή την τοξική ακόλουθό μου, υπήρχαν και κάποιοι ακόμα που συνέχισαν τις τοξικές αναφορές στη μητέρα μου. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ο καθένας έχει ελεύθερη πρόσβαση σε εμένα να εκφράσει αυτό που νιώθει. Μητέρες, παιδιά, οικογένεια, πρέπει να μένουν μακριά από το βόθρο τον social media.

Όποιος έχει κάτι να πει, να το πει σε εμένα. Αν συνεχιστεί αυτή η ηθική κατρακύλα και κατάντια ορισμένων εδώ, θα υποχρεωθώ να λειτουργήσω προστατευτικά, απενεργοποιώντας τα σχόλια. Είναι ντροπή. Είναι προσωπική (άλλων βεβαίως) αλλά και κοινωνική παθογένεια αυτό που συμβαίνει και κάποια πράγματα δε θα τα ανεχτώ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μελέτη

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)