Celebrity

Σήμερα 17:03

Συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή για τη συναυλία στο Τσεσμέ: "Μας προστάτευσαν να φύγουμε γιατί η δήμαρχος..."

Συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή για τη συναυλία στο Τσεσμέ: "Μας προστάτευσαν να φύγουμε γιατί η δήμαρχος..."

-

Τη συναυλία της στο Τσεσμέ της Τουρκίας αποφάσισε να ακυρώσει η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια θα εμφανιζόταν σε συναυλία που οργάνωσε το Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (TEV), ωστόσο αρνήθηκε να εμφανιστεί επειδή στη σκηνή υπήρχε αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή "Summer’s Cool" μίλησε μια από τους συνεργάτες της Δέσποινας Βανδή, Ευγενία Λιάκου και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν.

Δείτε επίσης! Δέσποινα Βανδή: Χαμός στο Instagram της από αρνητικά σχόλια από Τούρκους

Όσα είπε η συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή

«Είχαμε μια συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας, με το εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Φτάσαμε εκεί, έστησαν τη σκηνή αυτοί και την ώρα που φτάσαμε για sound check με την μπάντα, ήταν αναρτημένο banner πίσω στη σκηνή. Ρωτήσαμε αν είναι για τη δική μας συναυλία ή αν είναι για κάτι άλλο.

Ήταν λίγο σε διαβουλεύσεις, ότι εντάξει η Δέσποινα θα έκανε μια συναυλία Pop, λαϊκή, τη δική της συναυλία. Δε θα είχε κάποια χροιά, δεν είχαν συμφωνήσει κάτι τέτοιο. Η σκηνή συνήθως είναι καθαρή, δεν έχει κάτι πίσω. Το banner αυτό ήταν στην πλάτη της σκηνής. Ήταν πολύ μεγάλο, έπιανε όλη τη πλάτη του θεάτρου. Ήταν ένα μπάνερ του Κεμάλ και η τούρκικη σημαία.

Εμείς περιμέναμε στο καμαρίνι να βγούμε και μας έγινε η ανακοίνωση. Μας προστάτευσαν να φύγουμε γιατί η δήμαρχος μίλησε έντονα και ο κόσμος αναστατώθηκε. Μας έβγαλαν έξω και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα έφυγε κατευθείαν, εμείς ήταν οκ να φύγουμε σήμερα. Δε ξέρω αν υπήρχαν Έλληνες στο κοινό γιατί εμείς μετά το sound check πήγαμε στο καμαρίνι και μετά μας ανακοίνωσαν ότι δε θα βγούμε.

Τη Δέσποινα δεν την έχουμε δει γιατί έφυγε κατευθείαν. Εμείς είμαστε καλά. Στεναχωρήθηκα που έγινε αυτό, γιατί ο κόσμος έρχεται να ακούσει μουσική. Αγαπάνε την ελληνική μουσική, αγαπάνε τους Έλληνες καλλιτέχνες πάρα πολύ. Ο κόσμος ήρθε να δει τη συναυλία, στεναχωρήθηκα που έγινε όλο αυτό.

Η μουσική είναι πέρα από αυτά. Όταν πας να δεις μια συναυλία και ξαφνικά γίνεται μια πολιτική εκδήλωση, δεν είναι ωραίο», η Ευγενία Λιάκου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)