Υγεία

Σήμερα 09:42

Κρήτη: Στη ΜΕΘ νεαρός δικυκλιστής μετά από τροχαίο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του νεαρού αναβάτη. Πώς συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Κρήτη: Στη ΜΕΘ νεαρός δικυκλιστής μετά από τροχαίο
-

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο καταγράφηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, ενώ ακόμα το νησί είναι σε κατάσταση σοκ από τον τραγικό θάνατο των τριών νέων στα Χανιά.

Το νέο τροχαιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive έγινε περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Εθνική Οδό, λίγο πριν την έξοδο για Γάζι, στο Ηράκλειο, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα, με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός της να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός της μηχανής φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Δεν έχει διευκρινιστεί αν φορούσε κράνος το οποίο έφυγε κατά την πρόσκρουση ή δεν φορούσε καθόλου.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του.

Σε καταστολή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσηλεύεται ο 23χρονος που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στον ΒΟΑΚ, σύμφωνα με τις πληροφορίες με σοβαρή αιμορραγία στο κεφάλι ενώ φέρει και θλάσεις.

Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, ενώ μαρτυρίες στο Cretalive αναφέρουν ότι η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει η μηχανή ήταν πολύ μεγάλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

ΗΠΑ - Χάρις: Έκκληση για κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Ηλιούπολη: Καραμπόλα με πέντε αυτοκίνητα (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)