Κοινωνία

Σήμερα 15:57

Κρήτη: Μπαλωθιές “κατά ριπάς” σε γλέντι γάμου (βίντεο)

"Βροχή" έπεφταν οι σφαίρες σε γλέντι γάμου στην Κρήτη.

Κρήτη: Μπαλωθιές “κατά ριπάς” σε γλέντι γάμου (βίντεο)
-

Ένα βίντεο που σοκάρει και προβληματίζει με πυροβολισμούς να πέφτουν κατά ριπάς σε γάμο στα Χανιά, φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το zarpanews.gr στον απόηχο του βίντεο που κατέγραφε τις σφαίρες να «πέφτουν βροχή» σε παραδοσιακό γλέντι στα Σφάκια στην Κρήτη.

Όπως φαίνεται πέντε άνδρες σε παράταξη ρίχνουν μπαλωθιές κατά ριπάς, ενώ την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο τελείται μυστήριο γάμου και υπάρχουν πάρα πολλοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους, μικρά παιδιά.

Παρά τα δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα, ορισμένοι ανεγκέφαλοι φαίνεται πως συνεχίζουν να διαιωνίζουν αυτό το κακώς εννοούμενο έθιμο που παραπέμπει σε κουλτούρα και πολιτισμό… Μέσης Ανατολής.

Ίσως οι Αρχές αλλά και οι πολιτικοί του τόπου, είναι η ώρα να δουν το θέμα πιο σοβαρά, με μια οργανωμένη εκστρατεία πρόληψης – ενημέρωσης αλλά κυρίως καταστολής με πιο οργανωμένες επεμβάσεις αλλά και αυστηρή μεταχείριση για όσους πιάνονται.

Όσο για την προέλευση των όπλων… ας μην αμφιβάλλει κανείς ότι ενώπιον του δικαστηρίου μετατρέπονται σε «οικογενεικά κειμήλια».

Ειδήσεις σήμερα:

Αλέν Ντελόν: Οι ερμηνείες και η... αντιδραστικότητα του ιερού τέρατος του κινηματογράφου (εικόνες)

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ποιοι είναι ανοιχτοί για το κοινό

Τραμπ: Η Χάρις είναι τρελή και είμαι πιο όμορφος από εκείνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)