Παράξενα

Σήμερα 15:05

Ρόδος: Μετανάστευσε γιατί ο άνδρας της έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι τους

Ο ισχυρισμός γυναίκας που κατέφθασε στο νησί του Αιγαίου και οι αντίδραση των Αρχών.

Ρόδος: Μετανάστευσε γιατί ο άνδρας της έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι τους
-

Έφυγε από την Τουρκία με σκοπό να έρθει στη χώρα μας ως μεταφερόμενη, γιατί ο άνδρας της έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι επειδή δεν μπορεί να κάνει παιδιά!

Αυτό ισχυρίστηκε – σύμφωνα με πληροφορίες – χθες κατά την απολογία της η 42χρονη από την Τουρκία που συνελήφθη με τον 47χρονο συμπατριώτη της, για τη μεταφορά 17 ατόμων, μεταξύ των οποίων και 8 παιδιά, από τα γειτονικά παράλια στη Ρόδο, με ιστιοφόρο σκάφος. Και οι δύο εμπλεκόμενοι αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται όμως τελικά κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Πιο αναλυτικά, η 42χρονη συνοδευόμενη από το συνήγορό της κ. Γιάννη Κοκκινογένη προσήχθη χθες ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και δήλωσε πως δεν έχει κάποια σχέση με τη διακίνηση παράνομων αλλοδαπών αλλά αντίθετα ότι και η ίδια είναι μεταφερόμενη. Η 42χρονη αλλοδαπή «εξομολογήθηκε» στην απολογία της πως είναι παντρεμένη αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφερε να κάνει παιδί και έτσι πριν λίγο καιρό ο σύζυγός της τής έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι τους.

Το γεγονός αυτό, είπε η 42χρονη, την ανάγκασε να φύγει από τον τόπο της και να έρθει στη χώρα μας.

Αλλά και ο 47χρονος συμπατριώτης της από την πλευρά του, συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Αχιλλέα Δασκαλάκη, αρνήθηκε ότι είναι διακινητής και δήλωσε πως και ο ίδιος ήθελε να έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να μεταβεί κάποια στιγμή στο εξωτερικό.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί τους αυτοί δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη αποφάσισαν να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι και οι δύο αλλοδαποί.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν στις 27 Αυγούστου 2024 στη μία και είκοσι τα ξημερώματα, οπότε και εντοπίστηκε το ιστιοφόρο με τους αλλοδαπούς επιβάτες, στη θαλάσσια περιοχή «Στεγνά» της Ρόδου. Μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, αμέσως στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το ιστιοφόρο και προέβη στην ασφαλή περισυλλογή δεκαεννιά (19) αλλοδαπών (5 άνδρες, 6 γυναίκες και 8 ανήλικοι).

Πηγή: rodiaki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο στη Σικελία: Η κατάθεση μέλος του πληρώματος για τη στιγμή της βύθισης

Αεροπλάνο - Αποσκευές στην καμπίνα: Οι αλλαγές που ισχύουν από σήμερα

Μυτιλήνη: 71χρονη έπεσε στη θάλασσα την ώρα της επιβίβασης σε πλοίο


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)