Celebrity

Σήμερα 11:08

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση 4 χρόνια πριν (φωτογραφίες)

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση 4 χρόνια πριν (φωτογραφίες)

-

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Δάνη Κατρανίδη. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο ίδιος είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της υποκριτικής, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, για το οποίο δε μίλησε ωστόσο ποτέ δημόσια.

Πιο συγκεκριμένα, στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2021, δημοσιεύματα μιλούσαν για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δάνης Κατρανίδης. Ο ίδιος, τότε, είχε διαψεύσει τις πληροφορίες, λέγοντας ότι είναι σε φάση ανάρρωσης μετά από επέμβαση που είχε κάνει.

Όπως είχε πει τότε, μιλώντας στην εκπομπή "Το Πρωινό" στον ΑΝΤ1, "πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, στο σπίτι του".

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Δάνη Κατρανίδη ήταν τέσσερα χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2020. Τότε ο ηθοποιός είχε βρεθεί στο θέατρο Βράχων για να παρακολουθήσει από κοντά την παράσταση, "Οιδίπους".

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Δανης

Δανης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)