Celebrity

Σήμερα 15:57

Αντρέας Γεωργίου: Ντύθηκε γαμπρός - Έτοιμος για να παντρευτεί τη Σιμώνη Χριστοδούλου (βίντεο)

Αντρέας Γεωργίου: Ντύθηκε γαμπρός - Έτοιμος για να παντρευτεί τη Σιμώνη Χριστοδούλου (βίντεο)

-

Η μεγάλη μέρα για τον Αντρέα Γεωργίου και τη Σιμώνη Χριστοδούλου έφτασε, καθώς σε λίγη ώρα θα ενωθούν στην Κύπρο με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιάζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή, όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που κάνει στα social media.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Αντρέας Γεωργίου φόρεσε το γαμπριάτικο κοστούμι και ετοιμάστηκε για να πάει στην εκκλησία και να συναντήσει τη μέλλουσα σύζυγό του.

Στο πλευρό του, όπως βλέπουμε, είχε τους δικούς του ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους, ο Κούλλης Νικολάου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο χορός και το τραγούδι δεν λείπουν, ούτε πριν τον γάμο, με το γλέντι να μη σταματά στιγμή.

Θυμίζουμε πως ο γάμος του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα.

Σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου ναού είναι ένας μεγάλος ξύλινος σταυρός που έχει τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο, προκειμένου να καθοδηγεί τους επισκέπτες και τους προσκυνητές. Παράλληλα η θέα από το χώρο της εκκλησίας είναι εκπληκτική, καθώς είναι ορατή ολόκληρη η περιοχή της Αγίας Νάπας.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι στενοί συνεργάτες του Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου και Άντρια Παχίτη, στυλίστρια της σειράς "Η γη της ελιάς".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)