Παράξενα

02 Ιουλίου 2024 15:58

Λιμάνι Καβάλας: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά λίγο πριν “μπει” στο πλοίο (εικόνες)

Το όχημα, βρισκόταν στην ουρά αναμονής για τη φόρτωση του στο πλοίο για την Λήμνο, όταν ξαφνικά άρχισε να βγαίνει από το όχημα καπνός.

Λιμάνι Καβάλας: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά λίγο πριν “μπει” στο πλοίο (εικόνες)
-

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στο λιμάνι στην Καβάλα, την ώρα που είχε ξεκινήσει η διαδικασία για να μπουν όλα τα οχήματα σε πλοίο, με κατεύθυνση τη Λήμνο. Το όχημα, με τον οδηγό του, βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες στην ουρά αναμονής για τη φόρτωση του στο πλοίο για την Λήμνο, όταν ξαφνικά άρχισε να βγαίνει από το όχημα καπνός.

Οι λιμενικοί αντέδρασαν άμεσα, απομακρύνοντας τα υπόλοιπα οχήματα από την ουρά. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να παράσχουν επιπλέον βοήθεια και να διασφαλίσουν ότι η φωτιά θα τεθεί πλήρως υπό έλεγχο.

Στις εικόνες του proininews.gr, φαίνονται καρέ από τη μάχη των πυροσβεστών να τη φωτιά. Τα κατάφεραν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ οι ζημιές περιορίστηκαν στο όχημα που πήρε φωτιά.

Καβαλα - φωτια - αυτοκινητο

Καβαλα - φωτια - αυτοκινητο

Ειδήσεις σήμερα:

Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνηση

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

 Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και Χίο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)