Celebrity

04 Ιουλίου 2024 07:48

Κόνι Μεταξά: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Μάριο Καπότση - "Γράφτηκε γιατί έβγαλα τη βέρα μου"

Κόνι Μεταξά: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Μάριο Καπότση - "Γράφτηκε γιατί έβγαλα τη βέρα μου"

-

Την Κόνι Μεταξά υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του "The 2Night Show" το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου.

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και social media influencer, μίλησε για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση και εξήγησε πώς προέκυψαν οι φήμες χωρισμού, τις οποίες και διέψευσε.

"Ο γάμος μου είναι καλά. Δεν αλλάζει τίποτα με τον γάμο. Δεν νομίζω ότι ισχύει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Παλιά που δεν έμεναν οι άνθρωποι πριν από τον γάμο και συγκατοικούσαν μετά, έτρωγαν τη φρίκη. Εμείς την τρώμε τη φρίκη όταν συγκατοικήσουμε. Οπότε όταν γίνει ο γάμος, δεν αλλάζει κάτι. Εκτός αν κάνεις παιδί. Δεν περίμενα να παντρευτώ ποτέ.

Δεν ήθελα να παντρευτώ, δεν θα έκανα ποτέ πρόταση γάμου. Το να είμαι με έναν άνθρωπο όλη μου τη ζωή ναι, αλλά όχι γάμος. Είμαι σχεσάκιας φουλ. Η γυναίκα όταν αποφασίζει να χωρίσει το έχει σκεφτεί καιρό. Είμαι πολύ κακιά όταν μου “φεύγει”. Είμαι σκληρή, είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, δεν μου αρέσει να προσποιούμαι. Χωρίζω και μετά δεν ξανασηκώνω το τηλέφωνο" είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Μάριο Καπότση, η ίδια τόνισε: "Είμαι καλά στον γάμο μου. Γράφτηκε ότι έχω χωρίσει, γιατί έβγαλα τη βέρα μου. Μετά έλεγαν ότι δεν ανεβάζω τον Μάριο στα social media. Που εγώ δεν τον ανέβαζα ποτέ, γιατί θεωρεί ότι θα τον ματιάσουν. Και εγώ πιστεύω στο μάτι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)